Včeraj je bila na filmskem festivalu v Cannesu svetovna premiera najbolj pričakovanega filma tega poletja – Bilo je nekoč … v Hollywoodu.

Stroga tajnost

Le peščica izbrancev in izbrank je imela priložnost, da si je vnaprej ogledala že deveti film Quentina Tarantina, o katerem se govori že dolgo. To, da gre za posebno filmsko presenečenje nenavadnega in edinstvenega režiserja, je videti že po pomanjkanju kakršnihkoli informacij o filmu, razen tistih, ki jih je razkrila sama ekipa filma. Premierna projekcija v Cannesu je potekala pod strogim nadzorom, sam Tarantino pa je prosil gledalce in gledalke, naj vtise zadržijo zase, da drugim ne bi pokvarili presenečenja.

Kaj si lahko obetamo?

V svojem najnovejšem filmu je zbral nekatere izmed najboljših igralcev svojih generacij. Poleg Leonarda DiCaprija, Brada Pitta in Margot Robbie se v filmu pojavijo številna druga velika imena, kot so legendarni dobitnik oskarja Al Pacino, Bruce Dern, Tim Roth, Timothy Olyphant, Kurt Russell, Dakota Fanning, Damian Lewis, Emile Hirsch, James Marsden, Michael Madsen in mnogi drugi.  Film je zaznamovala tudi zadnja filmska vloga nedavno preminulega igralca Luka Perryja.

Leonardo DiCaprio in Margot Robbie sta že nastopala skupaj v Volku z Wall Streeta, je pa to prvi film, v katerem sta skupaj igrala DiCaprio in Brad Pitt, in sam Tarantino je njun nastop opisal kot najvznemirljivejši igralski tandem po Robertu Redfordu in Paulu Newmanu.

Film v naše kinematografe prihaja avgusta.

PREBERITE TUDI: Ryan Reynolds je kot Pikachu nekaj najbolj zabavnega, kar ste kdaj videli


Zadnje novičke

Prejšnji članekTanja Ribič spet opozarja: “Že otroke v šolah bi morali usmerjati v samooskrbo”
Naslednji članekMaturanti postavili nov rekord