Deli
Facebook

Bi to morali narediti že prej?

Jani Jugovic in Teja Perjet se soočata s pestmi starševstva. Predvsem pa s problemi in težavami dejstva, da sta starša dvema zelo mladima otrokoma, ki vsak po svoje zahteva potešitev svojih potez. Veliko težav imata predvsem z neprespanimi nočmi. Za katere pa ni bil kriv le novorojenček. Skozi noči se je prebujala tudi 2-letna Sia. Zdaj pa so v smeri boljšega počitka naredili veliki korak.

“Sia namreč že par dni spi več ali manj celo noč, se še vedno sicer prebuja zelo zgodaj, ampak ponoči pa spi. Spremenila sva to, da sem jo začel jaz dajati spat in sem tudi jaz se začasno preselil v njeno sobo. Sicer na svojo posteljo ampak sem v isti sobi. Seveda je bila prvo noč katastrofa. Sio je ponoči lahko pomirila do sedaj le Teja in tako je bilo tudi prvo noč, vsakič ko se je zbudila je klicala Tejo. Ampak sva vztrajala, jaz sem bil ob Sii, Teja pa pri Inaju. Seveda je bila Teja vsa paf ker je Sia jokala in jo klicala. Ampak sva se zmenila, da morava čez to fazo. Prebrodili smo prvo noč in potem je bilo vsako noč lažje. Sedaj pa je že super, lepo gre z mano zvečer spat, da Inaju in Teji lupčke, se poslovi in greva. Tko, da ja … prvi korak smo naredili, sedaj se postopoma še jaz umaknem iz sobe in to bo to,” je na facebooku zapisal Jani.

Z njihovo potezo so se strinjali tudi številni komentatorji. Tudi oni pravijo, da je bil pri njih postopek podoben. Hkrati pa naj bi bilo tudi res, da je treba zgolj vztrajati.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.