Nedeljska oddaja resničnostnega šova Sanjski moški je bila napeta do zadnjega trenutka. Presenetilo vas bo, katero dekle je oddajo moralo zapustiti.

Pred ceremonijo vrtnic je Blaž na samo poklical nekaj deklet. Svoj čas je posvetil Evi Luni, ki je praznovala rojstni dan. Zdelo se je, da so se njena čustva do njega okrepila, saj ga je med pogovorom vseskozi želela držati za roko. Poljuba žal ni dobila, čeprav je delovalo, da si ga želi.

Blaž in Eva Luna sta se zbližala. Vir: Voyo.si
Blaž in Eva Luna sta se zbližala. Vir: Voyo.si

Zgodila sta se dva poljuba

Nekaj minut svojega časa je posvetil tudi Primorki Hani, ki mu je prišla do živega. Preden se je od nje poslovil, ji je postavil dve vprašanji. Eno izmed njih je bilo, če si želi njegovega poljuba. Njen pritrdilni odgovor je vodil do tega, da sta se poljubila. Hana tega verjetno ni pričakovala, saj je bila po dogodku vidno presenečena.

Poljub med Blažem in Hano. Vir: Voyo.si
Poljub med Blažem in Hano. Vir: Voyo.si

Drugi poljub tega večera se je zgodil z Arijanno Saro, kateri Blaž posveti največ časa in kot kaže, je favoritka letošnje sezone. Govori se sicer, da naj bi simpatična Primorka v času snemanja oddaje imela fanta. Arijanna je zadevo pojasnila takole in povedala resnico.

Poljub med njo in Blažem je bil strasten. Zdelo se je, kot da je Blaža odneslo v drugo dimenzijo, medtem ko Arijanna ni bila tako zelo navdušena. Ko je dekletom govorila o poljubu, so nekatere opazile, da je imela solzne oči.

Poljub med Arijanno in Blažem. Vir: Voyo.si

Razočarana Monika in nepričakovan odhod

Trenutek na samem je želel tudi z Moniko, s katero je v prejšnji oddaji imel “ponesrečen” zmenek. Bila je tudi prva izmed deklet, ki po zmenku ni dobila vrtnice. Monika si je želela razčistiti stvari z njim in izvedeti, zakaj vrtnice ni dobila. Povedal je iskreno, kot se je zgodilo, a Moniki ni odleglo, prepričana je bila, da bo šla domov.

Na ceremoniji vrtnic se je že pripravljala, da bo odšla, vendar je Blaž presenetil z odločitvijo. Zadnjo vrtnico je podelil njej, medtem ko je šov morala zapustiti Maša.

Maša je zapustila šov. Vir: Voyo.si
Maša je zapustila šov. Vir: Voyo.si

Razlike v željah in ciljih so bile pri njima prevelike. Maša si že želi družinsko življenje, Blaž se v tem trenutno še ne vidi. Sprejela je njegovo odločitev in šov zapustila z dvignjeno glavo.


Zadnje novičke

Prejšnji članekJani Pavec je cel dan preživel kar v pivnici. Kaj je razlog?
Naslednji članekLaura Beranič razočarana nad letošnjimi tekmovalkami v oddaji Sanjski moški