Serija Ko potrka ljubezen (Sen Çal Kapımı) v kateri sta glavna igralca Hande Erçel in Kerem Bürsin, bo v dnevih od 15.03. do 19.03.2021 postregla z zapleti in razpleti, ki jih enostavno ne smete zamuditi.

Eda in Sarkan, ki sta še vedno jezna en na drugega, saj sta mislila, da sta en drugega pustila na cedilu, ker sta čakala vsak v svoji restavraciji, končno izvesta resnico, da je nekdo zamenjal kuverti. Alptekin pa medtem sprejme drastično odločitev, medtem ko bo Aydan naredila nove korake naprej v življenju.

Še vedno se ne ve, kako je prišla pogodba v javnost in Selin ter Ferit si oba želita povedati resnico le kdo bo prvi? V podjetje pride nova zaposlena, nadvse zanimivo bo to, na kakšen način bo izbrana in s kakšnim presenečenjem glede nove zaposlene, Balce, se bo soočala Eda.

Medtem ko bo Serkan čakal na Edo ga bo deletelo pravo presenečenje, le kdo bo prišel namesto nje. In kakšno presenečenje bo čakalo Edo, ko se bo končno odločila, da obišče Serkana. Čustva pa bodo prišla na plano tudi pri Ceren in Feritu, le kaj se bo zgodilo med njima?

Ta teden bo v seriji, kar pokalo od novih simpatij, le kaj se bo dogajalo z Ayfer in Alexandrom. P med Enginom in Piril, bosta končno storila usodni korak? Bo pa tudi veliko splet, predvsem bo spletkarila novo zaposlena Balca, ki se bo na vsak način želela znebiti Ede, saj je prepričana, da bo osvojila Serkana.

Šok pa bodo doživeli v podjetju, predvsem Eda, ko bo izvedela, da je prav njena babica tista, ki ima delnice v podjetju. Kaj vse bo Semiha naredila, da se maščuje in loči zaljubljenca in kašno vlogo bo Balca imela pri vsem tem boste izvedeli v tem tednu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sen Çal Kapımı (@sencalkapimi)


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.

Zadnje novičke

Prejšnji članekNika Zorjan je to storila kar z dvema
Naslednji članekTjaša Železnik: to naj bi bil oče njene hčerke Marli