Deli

Klemen Mramor Clemens se je v prvi oddaji šova Znan obraz ima svoj glas prelevil v legendarnega Magnifica. Na koncu nastopa pa ga je čakalo presenečenje, ki ga je pustilo brez besed.

Mladi pevec, ki se ukvarja tudi s sinhorizacijo, je v prvi oddaji dobil nalogo, da stopi v čevlje Magnifica. Z njegovo pesmijo Tivoli je razvedril publiko in pripravil odličen začetek oddaje. Ko je s svojim nastopom že zaključil, se je razkrila oseba, ki je ves čas sedela v ozadju in prebirala časopis. Šlo je za dejanskega Magnifica, ki je Klemna zelo presenetil. Rečeno mu je bilo, da je glasbenik zbolel in da se oddaje ne more udeležiti. Očitno pa je imel POP TV nekoliko drugačne načrte.
“Preveč dober si, malo me nervira to. V takšnih časih smo, ko ljudje niso preveč pozorni. Če te dam na oder, pa mi daš 20 % od tega in hodiš naokoli …,” je po nastopu povedal Magnifico. Le-ta pa je kasneje prevzel tudi vlogo četrtega gostujočega sodnika v včerajšnji oddaji.

Klemen si je z imitacijo enega izmed svojih glasbenih vzornikov zagotovil peto mesto, ki ga je delil z Luko Seškom. Zagotovo pa mu bo večer ostal v spominu predvsem zaradi pohval njegovega idola.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.