Trendi zelene barve za tvoje poletje.

Poletje je tukaj in s seboj prinaša paleto zelenih odtenkov, ki bodo poskrbeli, da boš zasijala ob poletnih večerih. Letošnji trendi so usmerjeni v smaragdno zeleno, floretsenčno zeleno, temno zeleno in svetlo zeleno.

Smaragdno zelena

Ta intenzivna, globoka zelena barva bo dodala pridih elegance tvojemu poletnemu videzu. Je popolna izbira za večerne prireditve ali posebne priložnosti, saj te bo ponesla v svet zapeljivosti.

Odtenki zelene
Vir: Instagram, @candydesignai

Floretsenčno zelena

Živahna, neonsko zelena bo vsekakor pritegnila pozornost in dodala tvojemu poletnemu outfitu energičen in svež pridih. Nosljiva podnevi in ponoči, floretsenčno zelena je prava izbira za ženske, ki si upajo biti opažene.

Odtenki zelene
Vir: Instagram, @candydesignai

Temno zelena

Narava in eleganca se združita v temno zeleni barvi, ki bo tvojemu poletnemu stilu dodala pridih elegance in skrivnostnosti. Temno zelena je idealna izbira za poslovne sestanke ali večerne sprehode ob obali.

Odtenki zelene
Vir: Instagram,@candydesignai

Svetlo zelena

Svetla, poletna zelena bo osvežila tvoj videz in poskrbela, da se boš počutila lahkotno. Svetlo zelena je popolna izbira za dnevne aktivnosti in sproščeno druženje s prijateljicami ob hladnem koktajlu.

Odtenki zelene
Vir: Instagram,@candydesignai

Vsi štirje zeleni odtenki se lepo ujemajo z bež peščeno barvo, dolgimi svilnatimi hlačami, ogrinjalci, asimetričnimi srajčkami in majicami. Kombiniraj jih po svojem okusu.


Zadnje novičke

Prejšnji članekJe tekmovalec MasterChef Slovenija s tem razkril, da je on letošnji zmagovalec?
Naslednji članekIgralka Inja Zalta javno delila prošnjo, ki je ljudje ne dobijo velikokrat