Najbolj romantična in zaljubljena zabava daleč naokrog je uspela. 18 – članski Valentino Big Band je poskrbel za več kot odlično plesno glasbo in čudovito vzdušje, piko na i pa sta postavila odlična Alenka Godec in Rudolf Gas. Podrobnosti v prilogi.

Voditelja Hitove izmene Gregor Trebušak in Dijana Galič sta preživela pravi ognjeni krst, s skupnimi močmi sta program odlično vodila vse do konca. Rdeča nit programa je bila zgodovina praznika Valentinovo, ki je tudi sovpadala s plesno glasbo izpod mojstrskih rok velikega in čisto pravega orkestra. Seveda so imeli vsi obiskovalci priložnost pokazati svoje znanje tudi na plesišču in po sijočih obrazih sodeč, so prav uživali. Večer pa smo jim polepšali tudi z nagradnimi igrami in z darilom, ki so ga dobili ob odhodu, njihove uokvirjene fotografije za spomin na ta dan in lončnico, ki jo bodo negovali z ljubeznijo še skozi vse leto.

Del programa  sta popestrila tudi  Nika Kljun, svetovna prvakinja v hip hopu in Matevž česen, svetovni prvak v jazzu – oba iz plesne šole Bolero. Predstavila sta plesno točko Poroka, s katero sta zmagala na  North American jazz festivalu.


Zadnje novičke

Prejšnji članekJessica na naslovnici revije Latino
Naslednji članekNajslabši film vseh časov