Nuša Rojs se je širni Sloveniji predstavila v šovu Sanjski moški Hrvaške. Vse od takrat njena prepoznavnost le še raste.

Nuša je velika ljubiteljica narave, kulinarike in tudi knjig. Pokazala je svoj knjižni kotiček, v katerem ima knjige razstavljene kar po drevesu in predlagala nekaj čtiva za poletno branje.

Nuša Rojs in njeno knjižno drevo
Nuša Rojs in njeno knjižno drevo. Vir: Instagram

“Pod mojih knjižnim drevesom najraje pišem, ustvarjam, berem, včasih pa tudi kako kitico oddremam 🤫🤭. No, to poletje vam priporočam:
– nekaj za učenje: Metode Wima Hofa, extremnega športnika, poznanega tudi kot iceman-a kateri je podrl kar 20 Guinesovih rekordov za vzdržljivost v ekstremnih temperaturah.
– življensko zgodbo: Posebno dekle, ki opisuje vsa posebna dekleta in kliče k razvoju empatije do drugačnih ter k vztrajnosti in disciplini
– ter nekaj, kar bi moral po mojem prebrati vsak – Pogum saj kot piše v knjigi: “Ne morete spoznati resničnosti, če niste pogumni. Zato je pogum na prvem mestu, vse drugo pa sledi,”je zapisala simpatična Štajerka in upamo, da komu dala kakšno idejo za poletno branje.


Zadnje novičke

Prejšnji članekTinkara Kovač že odšteva dni do tega pomembnega dogodka
Naslednji članekJe Luka Dončić s to fotografijo razkril, da je postal očka?