Iris Mulej se je v juniju po zelo dolgem času vrnila domov. Vrnila se je po dveh letih, da bosta lahko z mamo skupaj praznovali rojstni dan. Uspelo jima je. Iris je praznovala svoj 40. rojstni dan (ki ga ima sicer 19. junija), mama Elvira pa 60. rojstni dan. Slavili sta na Bledu v priznanem hotelu, kjer ni manjkalo bogatega okrasja, čudovite torte in zabavne družbe.

Iris je po mesecu dni končno objavila fotografije s praznovanja in dopisala:

“Mesec čestitk, mesec praznovanja, mesec road-tripa z otrokoma iz Črne gore v Slovenijo, mesec presenečenj, mesec ponovnih objemov in prepirov z mojo mami, ki sem jo videla po skoraj dveh letih, mesec nabiranja jagod v babičinem vrtu, mesec gledanja skozi prste, ko babi vnuku in vnukinji zvečer pred spanjem peče palačinke, na debelo namazane z čokolado, mesec ponovnega snidenja s prijateljicami (za vse bi rabila še en mesec v Sloveniji!🙈😅), mesec obsedenega šopingiranja in zalaganja s stvarmi, ki jih v Črni gori ne morem kupiti, mesec pakiranja kufrov, mesec fotografiranja, mesec intervjujev… skratka, mesec da dol padeš! Od takšne gužve in ljubezni… pogrešala sem vse to, pogrešala sem mami, pogrešala sem prijateljice, pogrešala sem Slovenijo! ❤️”

Iris MUlej, Vau! Tako dobro izgleda mama Iris Mulej
Foto: @metka_majcen
Vir: Instagram Iris Mulej

Njen zapis nas je ganil, fotografija pa močno presenetila. Niti mama Elvira, niti Iris ne kažeta svojih let. Lahko bi bili sestri – obema pa bi pripisali vsaj 10 let manj.


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.

Zadnje novičke

Prejšnji članekAna Klašnja je doživela zelo neprijetno stvar in lekcijo deli naprej
Naslednji članekGregor Čeglaj v družbi znanega Slovenca ni dobil tega, kar je pričakoval