Letos je zagotovo leto obletnic ene največjih rock legend vseh časov, Tine Turner. 35 let od izida albuma Private Dancer, nagrajenega s štirimi grammyji, 30 let od izdaje uspešnice Simply The Best, 10 let od njene zadnje turneje in 80. častitljivih let njenega življenja.
Tako v sklopu velike evropske turneje ob 80-letnici rock legende in po več letih čakanja, tudi v Slovenijo prihaja dolgo pričakovani Muzikal SIMPLY THE BEST – The Tina Turner Story, ki na svoji evropski turneji žanje velike uspehe. Predstave so vnaprej razprodane, obiskovalci pa se s stoječimi ovacijami sprašujejo, ali je ali ni na odru prava Tina Turner!!

Predstava, ki bo 4. februarja v Ljubljani( je že razprodana ),DODATNA PREDSTAVA pa bo naslednji dan 5. februarja v gala postavitvi velike dvorane Gospodarskega razstavišča, vas bo popeljala skozi življenje rock legende Tine Turner, od njenih začetkov, preko vznemirljivega obdobja z možem Ikom Turnerjem, pa vse do njene vrnitve in vrhuncev njene samostojne kariere. Energična glasba, vrhunska zasedba, atraktivna kostumografija, plesni vložki in še mnogo več so razlog, da vas bo muzikal Simply The Best z zgodbo o Tini Turner in njenimi energičnimi uspešnicami dobesedno »odtrgal« od sedeža.

V njem nastopajo izvrstni profesionalni ameriški glasbeniki in igralci, nekaj pa jih prihaja iz Anglije in drugih delov Evrope. Producent je v Ameriki večkrat nagrajeni Bernhard Kurz, ki je sodeloval tudi z Andrewom Lloydom Webrom in v Evropo pripeljal znamenite muzikale Phantom of the Opera, Cats in Starlight Express.


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.
Prejšnji članekTako izgleda Eva Irgl danes
Naslednji članekUau, poglejte kako lepo družino ima Peter Poles