Po dobrih treh letih se v našo največjo dvorano vrača priljubljeni pevec iz Beograda, Željko Joksimović. Nedavni koncert v Areni Zagreb, 15. februarja 2019 je bil razprodan, zaradi odličnega odziva javnosti so pripravili  še en koncertni datum nastopa srbskega zvezdnika v največji dvorani v Zagrebu.

Hiti Menjaj pesmu, Milimetar, Zvezda, Nije ljubav Stvar ter ostale skladbe iz njegovega opusa vedno znova potrjujejo, da je Joksimović veliki glasbeni genij. Njegove skladbe imajo na YouTubu po več milijonov ogledov, rekorder med njimi je Milimetar z rekordnimi 52 milijoni ogledov. Joksimović igra neverjetnih 11 instrumentov, prvi veliki uspeh pa je pri rosnih 12. letih dosegel v Parizu, kjer je zmagal na tekmovanju Prva harmonika Evrope.

Leta 2004 je zastopal Srbijo na Eurosongu in dosegel odlično drugo mesto. Tri leta kasneje je za sarajevsko skupino Hari Mata Hari napisal pesem, ki je ponovno dosegla veliki uspeh s tretjim mestom.

‘Vsekakor mi je Eurosong pomagal pri moji karieri, poznajo me ljudje tudi izven meja. Veselim se koncertov v Grčiji, tam imam kar nekaj nastopov, ki me izpolnjujejo, v zadnjem času sem se celo naučil njihovega jezika.’ – Željko Joksimović.


Zadnje novičke

Prejšnji članekKdo vse se je spoznal na ona-on.com? Sanjska nagrada čaka več kot 100 parov!
Naslednji članekDomen Kumer žaluje. Namenil mu je te besede