Deli
Facebook/Instagram

Slovenska pevka je svoje oboževalce razveselila z novo oznanitvijo.

Rebeka Dremelj je od nekdaj veljala za pravi multipraktik. To pa dokazuje tudi tokrat. Odločila se je namreč, da bo s svojimi oboževalci delila številne podrobnosti iz svojega življenja. Na svojem Facebooku je zapisala: “Tole sem jaz! Tipična jaz! Vedno vsaj dve ali tri stvari naenkrat. In jaz res ne bi bila jaz, če se ne bi vsake toliko časa podala v kak nov izziv! Spuščam vas, dragi prijatelji v svoj svet! V svet, kjer sem jaz JAZ, brez popačenih in prirejenih vsebin.” O čem govori? Rebeka je namreč objavila novo spletno stran, na njej pa bo s svojimi oboževalci delila številne skrivnosti iz svojega življenja.

[ NOVO ]Tole sem jaz!!! Tipična jaz! Vedno vsaj dve ali tri stvari naenkrat. In jaz res ne bi bila jaz, če se ne bi…

Posted by REBEKA DREMELJ on Montag, 6. November 2017

Kaj se dogaja?

“Zato sem se odločila, da bom sama poskrbela za to, da boste vsi, ki me dnevno spremljate, ki mi sledite na družabnih omrežjih, me vzpodbujate, vse o meni zvedeli iz prve roke in prvi. Vsak dan v svoj inbox na mejlu in na faceboku dobim ogromno sporočil, vprašanj in na vsa ne morem odgovoriti tako hitro, kot bi želela ). Zato sem za vas ustvarila blog nepremagljiva.si.,” je na svoji novi strani pojasnila Rebeka.

Na strani bo oboževalcem pokazala, kakšna je kot mati. Razkrila bo skrivnosti svojega zakona, seveda pa ne bo manjkalo niti novic povezanih z njenimi projekti!

Vsaka s svojim…ni heca! 🙈😂❤️

Posted by REBEKA DREMELJ on Freitag, 3. November 2017

Zakaj nepremagljiva?

“Ime bloga nepremagljiva izhaja iz naslova moje istoimenske pesmi, ki govori o tem, da se nikoli ne smemo predati, da je vedno luč na koncu tunela in, da se za vsako težavo najde rešitev,” je še dodala slovenska pevka.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.