Pokazala je svoj intimni tatu, razkrila, da piše knjigo, ki bo tudi avtobiografska, zato so se že začele govorice, kako bo to sprejela družina Janković, in delila podrobnosti iz svojega otroštva.

A živi lepotica hiter tempo življenja, ki so ga kamere upočasnjevale, zato je zaradi mnogih novih projektov izstopila iz resničnostne oddaje Sladko življenje.

"Enostavno mi časovno ni zneslo snemati več kot tri dni," je povedala Vesna, ki se je po treh oddajah poslovila. Še naprej se bo posvečala poslovnim obveznostim, pisanju knjige (na fotografiji smo jo ujeli ravno med skypanjem s pisateljico Azro Širovnik), razvajanju, ves prosti čas pa bo, kot ponavadi, še naprej namenjen sinu Vallu in hčerku Julii. Smo pa izvedeli, da sodeluje tudi pri projektu mis Universe

"Na povabilo Vladimirja Kraljevića, ki ima licenco za miss Universe Slovenije in Hrvaške, sem se dobila s slovenskimi organizatorji in bom pomagala pri organizaciji mis universe," je povedala Vesna, ki jo sodelovanje pri projektu zanima, saj si želi, da bi izbor naredili prestižen in bi bil to eden najboljših slovenskih izborov.

loading ...

Prejšnji članekMisel dneva: Miley o preizkušnjah
Naslednji članekFOTO! Kako so se našemili znani Slovenci?