Pred dvema mesecema je Kim Kardashian razkrila, da je prišel konec njenega tretjega zakona, kmalu pa naj bi se uradno ločila od legendarnega reperja Kanyeja Westa. Čeprav številne ženske po vsem svetu dneve po ločitvi preživijo ob gledanju romantičnih filmov in velikih količinah sladoleda, se je nekdanja resničnostna zvezda odločila, da bo življenje živela na polno.

Zabave, potovanja, druženje s prijatelji so postali njena vsakdanja rutina, njen zadnji nastop na rojstnodnevni zabavi pa je povzročil plaz komentarjev. Gre za praznovanje 47. rojstnega dne nekdanje Spice Girl in modne oblikovalke Viktorije Beckham. Razkošno praznovanje so organizirali v Miamiju, poleg družine pa se je zbralo veliko ljudi iz visoke družbe in z javne scene. Med njimi je bila tudi Kim, ki se je pojavila v oprijeti obleki z velikim dekoltejem, po njenem vstopu pa nihče ni ostal ravnodušen. A ne bi bilo čudno, če se govorice ne bi začele, saj je slavni nogometaš David Beckham ob pogledu na privlačno milijarderko ostal brez besed. In medtem ko sta Kim in David reagirala ležerno, je reakcija Viktorije postala pravi hit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Nekdanja Spice Girl ni odmaknila pogleda od moža in najbolj znane Kardashianke, po mnenju oboževalcev pa je silovito merila pogled, medtem ko je bila v bližini upokojenega nogometaša. In medtem ko nekateri oboževalci komentirajo, kako je Victoria dobila resno konkurenco, drugi pišejo, da je to nesmisel, saj sta oba dolgoletna prijatelja. Tako presodite sami …

Prejšnji članekSalome razkrila, kako so jo v tej priljubljeni oddaji ponižali
Naslednji članekTo je modna kombinacija, ki jo je Anamaria Goltes nosila na tekmi