Razglasili so jo za najslabše oblečeno osebnost.

   Zloglasni modni „guru“ Blackwell je tudi letos sestavil lestvico najslabše oblečenih znanih osebnosti. Na vrhu lestvice modnih fiaskov lanskega leta kraljuje Victoria Beckham.

    „Posh niza skini-mini modne pošasti eno za drugo,“ je izjavil Blackwell in Victorio polil z mrzlim tušem. Ženo britanskega nogometnega zvezdnika Davida Beckhama so namreč v ZDA napovedovali kot „žensko z izjemnim okusom, ki je modi strastno predana in bo postavljala modne smernice“. V tolažbo ji je lahko, da ni edina pop zvezdnica, ki se je znašla na zloglasnem seznamu. Tudi naziv druge najslabše oblečene ženske je pripadel pevki.

    Amy Winehouse je „prava izložba pikastih polka oblačil“, je njen okus za oblačenje komentiral Blackwell. „Podobna je razcapanemu zobotrebcu, ki ga je „ujel“ orkan.“ Tretja najslabše oblečena v letu 2007 je bila Mary Kate Olsen, sledijo pa Fergie, Kelly Clarkson, Eva Green, Avril Lavigne, Jessica Simpson, Lindsay Lohan in Alison Arngrim.

    Blackwell listo najslabše oblečenih slavnih sestavlja že 48 let. Priznal je, da takih modnih grozot, kot jih je opazoval lani, ni videl še nikoli v svoji dolgoletni karieri, da pa se nekateri zvezdniki kljub vsemu znajo dobro obleči. Med slednjimi je izpostavil Madonno, Barbro Streisand, Elizabeth Taylor in celo britansko kraljico Elizabeto, ki je „uspela nadgraditi svoj Stonehenge imidž“.

(Dnevnik)


Zadnje novičke

Prejšnji članekLeonardovo dekle zgoraj brez VIDEO
Naslednji članekRadoživa diva