Victoria Beckham je s svojo hčerkico Haper Seven v New York prišla po obisku Londona in družine v Veliki Britaniji, v Velikem jabolku pa je žena slavnega nogometaša v minulih dneh okupirala najdražje modne butike, kosila in večerje pa si je privoščila v najbolj prestižnih restavracijah.

Posh, ki je prejšnjega septembra na newyorškem tednu mode predstavila svojo kolekcijo za spomlad 2013, se je po tem velikem modnem projektu posvetila predvsem svoji družini. Potuje s Harper Seven, velikokrat pa jo lahko vidimo tudi na nogometnih tekmah njenih sinov.

Zvezdnica, ki je o svojih otrokih nedavno poklepetala z novinarjo francoskega Ella je povedala tudi nekaj o modnem stilu, ki bi ga lahko imela najmlajša članica družine Beckham.

"Glede na to, da odrašča praktično s samimi moškimi, saj jo njeni trije bratje neprestano okupirajo, se želijo igrati z njo in so zelo zaščitniški, se prav zlahka lahko zgodi, da bo moja mala modna princeska postala bolj fantovska. Čeprav mi boste stežka verjeli, me to nikakor ne bo motilo. Hčerki ne bom vsiljevala modnega okusa, ki je všeč meni, vendar bom dopustila, da razvije svojega lastnega,"je povedala Victoria.


Zadnje novičke

Prejšnji članekŠOK Jurij Zrnec se je odselil: Zapustil ženo in hčerki
Naslednji članekŠok! Justin Bieber sredi novega škandala: Oplodil Seleno, si povečal penis, kupil kokain!