Priljubljeni Vid Valič je odkrito zaskrbljen: “Kaj narediš, če zasnubiš 20 žensk v dveh letih in ti vsaka reče: Ne?! In kaj narediš, če ti kakšna reče: Da?”

Vid Valič je s svojo novo komedijo, ki jo odlikujejo univerzalne teme, scenaristična presenečenja, žanrska raznolikost in obilje osebnih anekdot iz ljubezenskega življenja, očitno zadel žebljico na glavico, saj so bile že vse ogrevalne predstavah po Sloveniji razprodane, v Ljubljani polni že tretji termin, željno pa ga pričakujejo tudi v mestih, ki jih bo obiskval v naslednjih tednih in mesecih. Z vsebino in izvedbo je osvojil tako ljubitelje kot poznavalce žanra, najboljši pokazatelj valitete pa so salve smeha in do solz nasmejani obiskovalci, ki se podajajo na to uro in pol dolgo zabavo.

Vid Valič, Vid Valič vsem javno priznal, zakaj se še ni poročil

Znani Slovenci so se mu že smejali …

Z Vidom so se v Ljubljani do sitega smejali in podružili tudi Peter Poles in Nika Veger, plesalka Nika Hrovat, igralke Rahela Klopčič, Ajda Smrekar in Nina Miri Zalar, pevka Neisha, Aleš Dolinar – DJ Bucy, Jože Robežnik, Franci Kek, medijski mogotec Leo Oblak, improvizatorji Luka Korenčič, Vanči Žorž in Juš Milčinski pa Toni Cahunek, mojster komedije Jure Karas z Urško Mlakar, komiki Klemen Bučan, Mirza Tvrtković in Lucija Ćirović …


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.

Zadnje novičke

Prejšnji članekBeyonce je brez ličil pokazala svoje obline
Naslednji članekTo se je dogajalo na letošnji podelitvi nagrad emmy

1 komentar

  1. Vid Valič vsem javno priznal, zakaj se še ni poročil ….. ali to koga sploh zanima?