Deli
net hr

Seznam je sestavil Jim 'Mr. Skin' McBride, izvršilni direktor spletne strani Mr. Skin, ki objavlja fotografije razgaljenih zvezdnic in obravnava gole prizore na televiziji in v filmih. Kateri so torej tisti seksi prizori, ki so nas v letu 2010 najbolj razvneli?


1. mesto: Kelly Brook- Piranha 3D

Čeprav je film Piranha precej slab, Kelly pa je priznala, da je bilo njeno delo zelo lahko, saj je morala zgolj tekati naokrog v bikinkah, pa ponuja veliko nepozabnih scen. Najbolj vroča je seveda tista, kjer se Kelly pod vodo igra in seksa s porno igralko Riley Steele. Le kaj je bolj vznemirljivega od igric dveh privlačnih in obdarjenih deklet, ki so bile posnete celo v 3D tehniki?

2. mesto: Jessica Pare – Hot Tub Time Machine

Če mlade kanadske igralke še ne poznate, jo boste sedaj zagotovo vzljubili. Oglejte si vroč filmski izsek, kjer mladenka navduši s svojim bujnim oprsjem. Kakšna škoda, da Youtube cenzurira seksi dekleta! Za več gole kože si boste morali ogledati film.

3. in 4. mesto: Paz De La Huerta: Boardwalk empire

Latinoameriška igralka v tem filmu igra v številnih golih scenah, portal net. hr pa se je odločil, da izpostavi dve: v prvi seksi Paz povsem gola preizkuša škornje ob sramežljivi prodajalki, v drugem prizoru pa divje seksa z agentom Nelsonom Van Aldenom.

5. mesto: Julianne Moore, Amanda Seyfried – Chloe
 


Dekleti sta navdušili z lezbično sceno, kjer mlada Amanda zadovoljuje starejšo in izkušenejšo kolegico Julianne. Ker je scena preveč nazorna, vam ponujamo le fotografijo, verjetno pa ste si zaželeli, da bi se znašli v sendviču med njima.

6. mesto: Rebecca Creskoff – Hung

V tej seriji se Rebecca pogovarja s človekom, s katerim je pred tem seksala, pri tem pa se naokoli sprehaja le v jutranji halji, ki se seveda razpne in ponudi pogled na njeno fantastično telo. Uživajte!

7. mesto: Mary Louise Parker – Weeds

 

Igralka si privošči drzni seks z natakarjem, ki je prav tako preveč vroč, da bi ga objavili. Začnite gledati serijo Weeds!

8. mesto: Kirsten Dunst – All The Good Things

Gola igralka se pod tušem pridruži golemu Ryan Goslingu. Čeprav do sedaj še ni imela golih vlog in je tudi ta prizor precej diskreten, pa je dokazala, da ima krasne prsi.

9. mesto: Violante Placido – The American

Igralka ni poznana, je pa zato prizor toliko bolj vroč, menda pa ima slačenje kar v krvi, saj se je tudi njena mati, Simonetta Stefanelli slekla v filmu Kun. Oglejte si čare te mladenke, ki je prevzela Georgea Clooneya-uradno le na filmskem platnu, njegova Elisabetta Canalis pa ima vseeno dober razlog za ljubosumje.

10. mesto: Jessica Alba – The Killer Inside Me

V tem filmu je Alba naredila goli debi, saj se pred tem ni slekla na filmskem platnu. Mr. Skin je razkril, da so jo številni oboževalci želeli videti golo, zdaj pa so končno dobili, kar so želeli.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.