V Cedars-Sinai sta kasneje prišla še Britneyjin oče Jamie in njen bivši fant, a sedaj najboljši prijatelj Sam Lufti.

"V tem trenutku še ne vemo, kaj je in česa ni vzela, zato gre najprej na testiranje. V kolikor bomo ugotovili, da je pijana ali zadrogirana, jo bomo premestili na policijsko postajo in temu primerno ukrepali," je dejal policijski predstavnik Jason Lee.

Viri blizu Britney trdijo, da je njeno obnašanje odraz zelo slabega psihičnega stanja, ki se poslabšuje že več mesecev. Dodajajo, da pevka nima problemov z drogo ali alkoholom in da so kaj takega pravzaprav pričakovali. 

Pevka v takem stanju predstavlja nevarnost zase in za druge, posebej za svoja otroka. Prav zaradi tega je Federlineov odvetnik zaprosil, da Britney, vsaj začasno, popolnoma odvzamejo pravico do obiskovanja otrok.

Kevin je otroka že odpeljal domov.

—————————————— 

Po tri ure trajajočem sporu z nekdanjim soprogom Kevinom Federlineom glede skrbništva nad otroki je policija sredi noči obiskala in odpeljala nekdanjo pop princesko Britney Spears.

Predstavniki mož v modrem so povedali, da so jih na dom razvpite pop pevke poklicali Kevinovi varnostnik okoli 8. ure zvečer, ker Brit ni želela izročiti Seana Prestona in Jaydena Jamesa svojemu bivšemu možu. Tam so se policisti, gasilci in rešilci zadržali več ur, prišel naj bi celo helikopter. Po treh urah prepiranja je omamljena Spearsova le pustila Kevinu odpeljati otroka.

Po poročanju tiskovne agencije AP, se je pred Britneyjino hišo pripeljalo šest policijskih avtomobilov, rešilno vozilo in gasilski avto. Po poročanju CNN-a, naj bi Britney nato iz hiše odpeljali na bolniški postelji in jo dali v rešilca. Iz helikopterja je po pričevanju njihovih novinarjev izgledalo, kot da je težavna pevka pri zavesti, a omamljena. Sedaj je v Cedars-Sinai Medical Centru na opazovanju!

V bolnico je že prispel tudi Kevin s starejšim Seanom Prestonom in svojim odvetnikom, medtem ko je bil v drugem rešilnem avtomobilu, ločeno od Britney, v bolnico pripeljal tudi manjši Jayden James. Bogi otroci!


Zadnje novičke

Prejšnji članekTom Cruise v senci Willa Smitha?
Naslednji članekAnonimna Dora