Justin ima trenutno polne roke dela s promoviranjem svojega novega božičnega albuma 'Under the Mistletoe' in k temu sodi tudi obisk različnih oddaj.

Včeraj se je tako udeležil 'Dancing with the stars', kjer je s skupino Boyz II Men nastopil v duetu s pesmijo 'Fa La La', za katero priznamo, da je naša najljubša z njegovega novega albuma, ter z 'Never say never'.

Oba nastopa si lahko pogledaš v videu zgoraj, pripomniti pa moramo še eno stvar. Ne vemo, ali se je samo tako zelo prepustil pesmi ali pa se z malce višjimi toni res tako muči?! Tudi med petjem 'Never say never' je višje tone preprosto znižal. Vsekakor je treba priznati, da se je njegov glas v teh dveh letih precej spremenil.

Istega dne pa se je predvajalo tudi njegovo gostovanje na šovu Ellen Degeneres, kjer Ellen seveda nikakor ni mogla iz svoje kože in je Justina, ki bi naj imel 3-mesečnega sina, podrobno izprašala o njegovem poljubljanju s Seleno.

»In ko sva že pri omeli. Zdi se, kot da vidva s Seleno najdeta omelo kamorkoli gresta. Seveda mora biti prijetno, da se vama več ni potrebno skrivati in bežati. Prijetno mora biti, da sta odprta glede svojega razmerja… Nenehno jo poljubljaš. Srčkano je. Noro sta zaljubljena, kaj?« je drezala Ellen, potem ko mu je pokazala njuno sliko.

Justin, ki bo nastopil na evropski MTV podelitvi nagrad, je odgovoril: »Njena lička so narejena za poljubljanje.«

Oh, lepo!

Se strinjaš? Lajkaj!


Zadnje novičke

Prejšnji članekFoto: Najbolj vroči utrinki iz Vampirskih dnevnikov!
Naslednji članekGROZA Demi Moore: Oblačila na njej kar visijo!