S fotografom Alešem Bravničarjem je posnela zelo seksi in zabaven posnetek, ki bo všeč vsem ljubiteljem zelenjave in lepih žensk.

"Z Alešem Bravničarjem sva se odločila, da posnameva zabaven, seksi video z novo kamero… Če ima kdo probleme (ponavadi sam s sabo) naj videa enostavno NE gleda in stvar bo v trenutku rešena, aja pa še to… Življenje je preveč lepo, da bi se obremenjavali z malenkostmi zato… iščite dobre stvari v sebi in NE slabih v drugih (kar je spet zelo relativno, glede na vaše razmišljanje…). Lep dan še naprej in imejmo se radi," je Maja komentirala kontroverzni posnetek.

Sicer pa je lepa blondinka 1. julija praznovala rojstni dan in pravi, da se počuti vsako leto mlajša. Se za to morda lahko zahvali svoji vegetarijanski prehrani in ljubezni do sadja in zelenjave?

"Jah leta res tečejo hitro, ampak jz se res počutim vsako leto mlajša! Da ne govorim o moji duši, ki je in bo ostala otroška… vsaj tja do stotega leta, če bo bog dal še dlje. Iskrena hvala vsem za lepe želje Za darila pa sprejemam samo sadje in zelenjavo, ničesar druzga ne rabim.. No, pa veeeliko ljubezni, iskrenosti in dobre volje," je Maja zapisala na Facebooku.


Zadnje novičke

Prejšnji članekPREPIR? Kaj se dogaja z njunim prijateljstvom?!
Naslednji članekTyler, kaj se je res zgodilo v Ravenswoodu?