S fantom Klemnom Drobežem sta se odločila za življenje na Filipinih, kjer bosta preživela najmanj pol leta. Na dolgo pot se bosta odpravila čez manj kot mesec dni. Sodeč po Majinih objavah na Facebooku, se bosta podala na otok Palawan, ki je pravi paradiž na zemlji. Njegove naravne lepote si lahko ogledate v priloženem predstavitvenem videu, ki ga je Maja delila na Facebooku.

Ker se Maja podaja na neznano, a vsekakor razburljivo pot, gotovo zadnje čase veliko razmišlja o smislu življenja. Nekaj svojih misli je objavila tudi na Facebooku: "…zadnje tedne se res počutim tko zelo fajn…občutek mam, da bi lahko poletela… vse se odvija v pravo smer… predvsem moje misli (ne rabite razumet, važn da razumem jaz :))… verjamem, da če ti je neki namenjeno se bo zgodilo, če ne pač ne, big deal… treba se je samo prepustit… vse je blo in bo za neki dobr… p.s. zihr so krive banane Danes smo tu, jutri nas lahko že ni več… tako, da izkoristite vsak dan- z nasmehom na obrazu in iskrico v očeh-nikoli ne veš kdaj bo tvoj zadnji…"

Maja in Klemen se tako poslavljata od družine in prijateljev, ki jih bosta gotovo pogrešala. Prejšnji vikend sta v svoji hiški ob Bohinjskem jezeru na poslovilnem pikniku gostila prijatelje, med katerimi je bila tudi fitneserka Nena Muršič.


Zadnje novičke

Prejšnji članekPOSLUŠAJ! Ariana skupaj z Big Seanom predstavlja Best Mistake!
Naslednji članekGLEE: Chord Overstreet: Potrjeno je!