V videospotu Petar pokaže svojo postarano različico, saj preseneti kot postarani Dalmatinec, ki ob zaključku svojega življenja ostaja zvest svoji družini, sebi, a tudi svojim navadam in razvadam.

"Vedno sem si želel na simpatičen način prikazati ta zanimiv pogled na dalmatinsko življenje in njegove posebnosti, zanimivosti, še posebej z vidika, da se vrednost človeka tu ne spreminja, da ga življenje samo ne spreminja, še najmanj pa na slabše," je ob izidu spota dejal vidno navdušen Petar.

15 ur v stanovanju stare mame in pokojnega dedka

Samo snemanje spota, ki je potekalo kar 15 ur, je bilo za Petra edinstvena izkušnja, pa ne zgolj zato, ker ga odlikuje izredna maska, pod katero se je podpisala Dolores Žanko, temveč tudi iz povsem čustvenega vidika. Spot je bil namreč posnet v stanovanju stare mame in pokojnega deda Petra Graše, s čimer je imel zanj tudi veliko emocionalno vrednost.

"Simpatična je ta zgodba o človeku, ki ga še tik pred smrtjo vodijo enake radosti kot v mladih letih in na koncu umre obkrožen s svojimi najbližjimi. Scene, v katerih igram sam sebe kot starca na postelji mojega pokojnega deda, so bile zame izredno čustvene," je še dejal Petar.

Avtor glasbe hita Uvik isti je Tonči Huljić, besedilo sta skupaj napisala Vjekoslava Huljić in Petar Grašo, aranžma pa je pripravil Nikša Bratoš.


Zadnje novičke

Prejšnji članekBRILJANTNO! Robert Pattinson sanjski v novem filmu!
Naslednji članekPoletna romanca ali prava ljubezen? 1. del