Deli
Zvezdnica, ki slovi predvsem po svoji lepoti, je v nedavnem nastopu v šovu Ellen DeGeneres izjavila, da sploh ne telovadi, saj ima dovolj gibanja z otroki. 

"Hodiš gor in dol in s tem dobiš vadbo, zato mi sploh ni treba v telovadnico," je Alba povedala glede sprehajanja s hčerkama Honor and Haven za Halloween vikend.

DeGeneres je nato Albo podrezala glede tega, da ne telovadi in ji pokazala njeno naslovnico na reviji za skrb za telo, Shape, izpred dveh mesecev, na kateri je telo Jessice videti brezhibno. A Jessica se je izgovorila na poziranje: "Oh, to moraš samo vedeti, kako skriti šibke točke in znati pozirati. To sem počela."

Hmm … a ne glede na to, kaj je Jessica povedala v intervjuju z Ellen, je v omenjeni reviji izjavila, da redno telovadi. "Če telovadim štirikrat tedensko, je to zame uspeh, a po navadi bolj dvakrat do trikrat na teden, ker imam le takrat čas." Tudi sicer je po obeh porodih razlagala kako se je mučila z vadbo – celo jokala naj bi ob tem! – da je prišla nazaj v formo.


Je Jessica malo pozabila, kaj je izjavila v preteklih intervjujih? Vsekakor njeno telo jasno kaže, da ga ne zanemarja – najsi bo s tekom za otroki ali pa s trudom v telovadnici.
Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.