Justin Bieber in Selena Gomez sta šokirala vse gledalce, ko sta se med podelitvijo Billboard nagrad pred vsemi poljubila!

Poljub je prišel, ko je Justin, ki je pred dnevi snemal videospot s Chrisom Brownom, ta večer prejel drugo nagrado, kamera pa ga je posnela tik preden se je odpravil na oder, da bi nagrado tudi sprejel. Ali nista preprosto očarljiva?

V videu si lahko pogledaš tudi njegov zahvalni govor, v katerem se je zahvalil Bogu, njegovi mami, oboževalcem in celo njegovemu trenerju Ryanu Goodu. Je na Seleno, ki je nedavno v seksi opravi snemala videospot, namerno pozabil?

Justin, ki bo izdal tudi ženski parfum, in Selena bi naj na prizorišče podeljevanja nagrad v Las Vegasu prišla ločeno, potem pa se je Selena sama sprehodila po rdeči preprogi. Kakorkoli že, celotno prireditev sta sedela skupaj, pridružila se jima je še Justinova mama Pattie, fotografom sta objeta tudi pozirala, kamera pa je ujela tudi Selenino roko, ki je počivala na njegovem kolenu. Očitno nista več tako sramežljiva, kot sta bila nekaj prvih mesecev!

Justin, ki ima tudi novo priredbo, je domov odnesel kar 5 nagrad, kar je za 17-letnika, ki je lani zaslužil 53 milijonov dolarjev, res izjemen dosežek! Nagrajen je bila za najboljšega novega glasbenika, za najbolj napredujočega glasbenika, za najbolj socialnega glasbenika, za najboljšega medijsko prodajanega glasbenika, prejel pa je tudi posebno nagrado – za oboževalcem najljubšega glasbenika. Prepričani smo, da mu to gotovo pomeni največ!

Sicer pa je tudi Selena, ogledaš si lahko še naslov in naslovnico njenega novega albuma, na beli preprogi blestela v seksi črni obleki Dolce&Gabbana z nekaterimi izrezanimi deli, zraven pa je obula še rdeče salonarje. Dobro izbira, Sel!

Justin pa bi lahko prišel tudi v Slovenijo, kajne? In čisto lahko bi zraven pripeljal še Seleno. Pomagaj tukaj!

Ti je članek všeč? Pokaži nam to s klikom na 'Všeč mi je'!

Ti je všeč tudi naš portal in še nisi fan na našem uradnem profilu na Facebooku? Pridružiš se nam lahko tukaj!

loading ...