Shenae Grimes in AnnaLynne McCord sta se odločili zgrabiti bika za roke in narediti nekaj dobrega za žrtve potresa in cunamija na Japonskem.

S kampanjo 'Spread the Heart' ('Razširi srce') si bosta prizadevali prepričati oboževalce, da bi z majhnimi prispevki pomagali prebivalcem Japonske.

Shenae, ki si je endavno privoščila modni kiks, se je za kampanjo tudi fotografirala in o tem povedala: »Prejšnji večer sem bila presrečna, da sem lahko imela ljubega prijatelja in talentiranega fotografa Tylera Shieldsa le zase, da sva posnela nekaj slik za 'Spread the Heart'. Zelo smo mu hvaležni, da je sodeloval z nami in je skozi umetnost razširil srce drugam.«

AnnaLynne, ki ne nosi modrčka, se je v četrtek skupaj z Minko Kelly udeležila zabave po premieri njune predstave 'Love, Loss, and What I Wore', ki je potekala v restavraciji B. Smith v New Yorku.

Zbrana igralska ekipa, v kateri so še Anne Meara, B. Smith in Conchata Ferrell, bo nastopala vse do 29. maja.

Poglej si video kampanje, za katero sta tudi Shenae in AnnaLynne, ki ima občudovanja vredno postavo, razširili srca. Ti je všeč? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’.

Ti je všeč tudi naš portal in še nisi fan na našem uradnem profilu na Facebooku? Pridružiš se nam lahko tukaj!

loading ...


Zadnje novičke

Prejšnji članekŠOK Zaradi pijanosti aretirali komaj 17-letno hči Brucea Willisa
Naslednji članekFOTO Katy Perry s svojimi simpatičnimi dvojnicami predstavila nov parfum