Ponatis Rihanninega albuma ‘Good Girl Gone Bad’ bo izšel 17. junija, ponatis Maroon 5 ‘It Won’t Be Soon Before Long’ pa nekaj dni kasneje.

Video za pesem ‘If I Never See Your Face Again’ je režiral Anthony Mandler, ki je do sedaj sodeloval že s skoraj vsemi; od Snoop Dogga do Spice Girls. »Spot je ultra glamurozen, nekako v stilu bolj poznih 70’ih in zgodnejših 80’ih. Na snemanjih sem ponavadi jaz šef, samo kričim in ukazujem drugim, sodelovati z Rihanno pa je čisto drug občutek. Bilo je izjemno zanimivo in nevsakdanje,« je povedal Mandler.

»Maroon 5 so veliki oboževalci Rihanne, sedaj pa so postali še prijatelji. Frontmen banda, Adam, je želel, da bi bila pesem svojevrstna borba med spoloma, Rihanna pa je bila edina pevka, ki jim je padla na pamet, da bi lahko to delo odlično opravila,« je povedal James Diener, predsednik A&M/Octone glasbene založbe.

»Maroon 5 je eden izmed mojih najljubših bandov in vedno sem si želela sodelovati z njimi in tako sem bila navdušena, ko so me poklicali za sodelovanje. Do sedaj sem posnela samo en duet,« je povedala Rihanna, znana deloholičarka, ki bo kmalu začela turnejo z znanimi obrazi hip-hopa, Kanyea Westa, Lupea Fiasca in Agniottia. »Super bo. Še nikoli nisem nastopala na odrih ameriških aren. Všeč mi je tudi to, da sem edina dama na turneji, kar se mi zdi resnično cool,« se je pošalila seksi Rihanna.Zadnje novičke

Prejšnji članekDrew Barrymore izsledila povzročitelja nesreče
Naslednji članekIzbrani igralci za novi ‘Beverly Hills 90210’