Giani Poposki je pri Nika Records izdal svoj prvi samostojni album pod imenom Phuturoid in nam poleg glasbe podal pomembno sporočilo.

Giani Poposki, vokalist naše kultne zasedbe Noctiferia, je pod imenom Phuturoid izdal svoj prvi samostojni album Free Heavy in opozoril, da imamo ljudje veliko več psihičnih motenj, kot se zavedamo. Na albumu vse avtorske pesmi vsebujejo besedila iz preteklosti njegovega življenja. Povedal je, da ni bil vedno srečen in večkrat se je moral soočiti s svojimi psihičnimi ovirami. Občudovanja vredno, da vse to deli z javnostjo in brez sramu pove, da je dandanes ljudem težko in spodbuja, da spregovorijo o tem. Dodal je še, da bi večkrat lahko rešili mlado življenje, če psihično stanje ljudi še vedno ne bi bil tak tabu.

Vir: Instagram
Vir: Instagram

Kot smo že pisali, je Giani zelo zaželen tudi med ženskami. Kar ni nič čudnega, saj ima izrazito karizmo in nenavaden, mističen videz. Kot bi povedali njegovi prijatelji in člani banda Noctiferia, je srčen človek, dober prijatelj in vedno pripravljen pomagati ljudem. Čestitamo mu za njegov prvi album, ki samo še poudari njegov talent in veliko vloženega dela, saj večino inštrumentov igra sam in je avtor besedil in glasbe. Noctiferia ima letošnje leto kar nekaj koncertov v Sloveniji in julija na festivalu Exit.


Zadnje novičke

Prejšnji članekZnana Slovenka ponovno samska! Poglejte, kam in s kom se je podala na potovanje
Naslednji članekGaja Prestor je priznala, da je sama sebi največja muza