Glavni favoriti Manca Špik, Eva černe, Turbo Angelsi in Brigita Šuler so ostali zunaj super finala, medtem ko sta se v superfinalu pomerili stara znanka Eme, Rebeka Dremelj ter bolj kot ne novinci na glasbeni sceni Langa in civili. Za pičlih 400 glasov je zmago na koncu domov odnesla hiperaktivna Rebeka, ki je bila zmage resnično vesela.

Bolj kot Svoboda divjega srca vas je prepričala energična, dinamična Rebeka s skladbo Vrag naj vzame in tako bo Rebeka poskušala osvojiti srca ljudi po Evropi in jih prepričati na 1. polfinalnem večeru 20. maja, da si njena skladba zasluži veliki finale.

Rebeka je v bližini Zagreba za zmagovalno skladbo pred dnevi že posnela videospot, ki ga je režiral hrvaški režiser Darko Drinovac.

Vozovnica za Beograd je torej oddana, poglejmo kako so se odrazali ostali nastopajoči.

Skoraj na rep deseterice se je uvrstila Manca Špik s plesno skladbo Še vedno nekaj čutim. Očitno formula Saše Lendero tokrat ni bila zmagovita.

Tudi Eva černe ni dosegla Dovolj, saj tudi njej preboj v super finale ni uspel.

Turbo Angelsi so se pokazali v drugačni luči, kot smo jih sicer vajeni. Harmonika je ostala doma, simpatična, poskočna skladba pa vas ni prepričala dovolj, kot tudi ne dekolte Maše in Marjetke.

Presenetljivo visoko so se zavihteli 4 play, tudi varovanci Lendero & company, ki so pristali na odličnem 4. mestu.

Za las pa je finale zgrešila ena glavnih favoritk – Brigita Šuler. Solze na obrazu mične blondinke niso pomagale in morala se bo sprijazniti z nehvaležnim tretjim mestom.

Beograd, mi smo pripravljeni!

Bomo letos prav tako videli veliki finale, ali se bomo od velike prireditve poslovili že v prvem predizboru, odgovor na to vprašanje bomo dobili 24. maja, ko bo na vrsti finalni večer.

Upajmo, da bo Rebeki poznanstvo z Željkom Joksimovičem (mnogi so namigovali, da ju je povezovalo več kot le prijateljstvo) sedaj prišlo prav in da ji uspe tisto, kar si vsi želimo – vidnejša uvrstitev na izboru za pesem evrovizije.

TOcnoTO.tv


Zadnje novičke

Prejšnji članekO čem se je še pisalo 03.02.2007
Naslednji članekObeta se nam vrhunski spektakel na ledu