Deli

Alen Kobilica, po končani manekenski karieri je postal vrhunski športnik, je namreč posnel oglaševalno kampanjo za moško kolekcijo oblačil Sens. Vsekakor je potrebno omeniti, da je Alen za omenjeno butično moško kolekcijo prve oglase posnel že pred 15 leti, ko je bil na začetku svoje modne kariere.
 
»Spomin se mi je vrnil na svoje manekenske začetke, saj sem za Zlato Zavašnik posnel kampanjo, tik preden sem se prvič odpravil v Milano. K tej kampanji bodo dodali tudi takratne fotografije in sami boste lahko ocenili, koliko sem se spremenil in ali sem napredoval pri svojih manekenskih pozah,« je Alen, ki se je v studiu takoj počutil kot na domačem parketu, izjavil reviji Story.
 
Slovenski lepotec je po izgubi vida manekensko kariero zamenjal s športno in postal aktiven tekač in plavalec, v družbi spremljevalca pa vse pogosteje stopi tudi na smuči. Potem ko je z las zgrešil nastop v Londonu, se Alen že pripravlja na zimske olimpijske igre v Sočiju, glavni cilj pa mu ostajajo naslednje poletne olimpijske igre v brazilskem Riu de Jeneiru.
 
Rio je sicer že obiskal tako poslovno kot turistično, tokrat pa bi v vroči Braziliji rad pustil tudi športni pečat.
 
Alenu, ki je v teh kriznih časih lahko marsikomu za zgled in navdih, želimo obilo uspehov na vseh področjih.
 
 

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.