Z Društvom SOS telefon za ženske in otroke ter Društvom za nenasilno komunikacijo so organizirali dan stilske preobrazbe in ženskam podarili 30 kompletnih stylingov, z željo, da bi preživele pozitiven dan, poln dobre volje in drobnih pozornosti.

Skrivne lokacije in dogodka, ki je moral biti zaradi situacije žensk, skrit pred javnostjo, se je udeležila tudi Alenka, ki udeleženkam ni le pela, ampak je zapela in zaplesala skupaj z njimi.

"Srečati osebno toliko žensk z žalostnimi in pretresljivimi zgodbami in z njimi preživeti popoldne je bilo zame zelo čustveno, a neprecenljivo doživetje. Na eni strani sem prisluhnila njihovim grenkim in šokantnim izkušnjam, po drugi strani pa sem videla njihove iskrene nasmehe, upanje, močno voljo in željo po boljšem, lepšem življenju," je zaupala.

Pravi, da je bila presenečena in hkrati ponosna, da je bila večina žensk z njo tako pripravljena odkrito poklepetati, nato pa so skupaj zaplesale in zapele.

Kaj pa si Alenka zanje najbolj želi? "Spoštovanje, prijazne besede, nežne dotike, pozornost in še marsikaj lepega in dobrega! Ker je edino tako prav, in ker je to edina oblika prave ljubezni!"


Zadnje novičke

Prejšnji članekSelena resnično jezna na Miley!
Naslednji članekThe Wanted: Tom je imel prometno nesrečo!