… ukvarjanju s športom, seveda. Alenka, ki pravi, da je predvsem žena Jureta in mamica treh srčkov Aline (10), Anike (7) in Jalna (5), natančno ve, s čim se soočajo mlade mamice, saj se je po tretji nosečnosti v začaranem krogu znašla tudi sama.

"Kronično pomanjkanje spanca, neustrezna prehrana in nič gibanja so me vedno bolj vlekla v ta krog in nisem znala izstopit iz njega ter se regenerirat z novo energijo. In verjamem, da so ta stanja dobro poznana vsaki mamici, ki se bojuje s pomanjkanjem energije."

Po večih poizkusih ponovne obuditve športnega življenja in življenjskega ravnovesja, je ponovno našla pot. Z začetno iniciativo skupne vadbe in motivacije s prijateljico, se je njeno športno udejstvovanje postopoma začelo večati. Kot kondicijska trenerka in strokovna sodelavka mladih drsalcev Drsalnega društva Labod Bled na Bledu, je pričela z začetnimi organiziranimi vadbami…

Tako danes na Bledu, v Radovljici in v Ljubljani, vodi individualne treninge in zahtevnejše skupinske vadbe VIIT (visoko intenzivni intervalni trening), ki so prilagojeni posamezniku ter namenjeni tako rekreativnim kot tudi vrhunskim športnikom.
Alenka pa je zaradi želje njenih oboževalcev, ki so jo nenehno spraševali po tem, kaj naj jedo ter kako se naj prehranjujejo, izdala tudi knjižico receptov V formi z Alenko Košir.
 
"Življenje je ravnovesje. Je umetnost skladnosti. In ponosna sem, da me je gibanje in ukvarjanje s športom v veliki meri oblikovalo v osebo, kakršna sem danes. In to želim, da dosežete tudi vi," še dodaja Alenka.

Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE! Justin Bieber: Napovedal je svoj novi singel!
Naslednji članekKaj se bo zgodilo v Glee v naslednji sezoni?