Kreativec Aljoša in igralka Iva sta že skoraj dober mesec ponosna starša male deklice Sofije, ki je njuno življenje obrnila na glavo. A kot kaže, krize še ni in mlada starša sta se že dobro navadila na novo življenjsko vlog.

Aljoša je tako portalu žurnal24 zaupal, da je sedaj očka in gospodinja v enem. ‘’Podiram kupčke in kuham kosila, Sofija se pa itak po 'zizi bizi' režimu hrani," je v smehu razložil in dodal: "Zelo je pridna, imamo dober ritem, tako da še ni kritičnih podočnjakov. Tudi mamica lahko spi, ko se je treba hranit pa ima Sofia zelo dober alarm."

Mladi očka je deležen tudi številnih vprašanj glede imena, ki sta ga s partnerko izbrala za svojo deklico. Pravi, da ime nima večjega pomena, že od nekdaj jima je bilo všeč in sta se z Ivo zanj odločila brez večjega razmišljanja.

Novopečena starša sicer čaka razgibana jesen. Svojo malo deklico bosta najprej peljala pokazat staršem in sorodnikom na Štajersko in v Prekmurje. Nato pa, če bo le vreme naklonjeno, si bosta privoščila še nekaj dni na morju.


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.

Zadnje novičke

Prejšnji članekJe Jennifer Lopez res tako vzvišena?
Naslednji članekVROČE! Zayn in Perrie: Poroka bo že pred božičem?