Deli
Aljoša Karavanja / POP TV

Kljub temu da je potreba po urejenem domu ena izmed glavnih želja velike večine navadnih smrtnikov, si Andrej in Julijana tega še vedno nista privoščila. Zaradi obilice dela še vedno namreč živita tako rekoč med štirimi praznimi stenami.

Medtem ko Julijana pogreša predvsem kavč, televizijo in kotiček za domači fitnes, Andrej postavlja v ospredje udobno posteljo, kuhinjo, kakšno omaro in obvezno pralni stroj. Tako Andrej kot Julijana, ki se zaradi nekonfliktnega značaja še nista nikoli sprla, za življenje ne potrebujeta veliko, a se kljub vsemu ne bi branila pomoči arhitekta, ki bi jima lahko svetoval glede opreme.

»Odlično bi bilo, če bi nekdo prišel povedat, kam bi lahko kaj postavila, saj bi morala veliko stvari narediti po meri, da bi čim bolj izkoristila prostor,« je reviji Story zaupal Andrej, ki je že vajen življenja s sodelavci.

Andrej in Julijana, ki se, čeprav živita skupaj, več vidita v kuhinji kot v stanovanju, sta sicer odločna, da je končno prišel čas za prenovo, kar potrjuje tudi mizar, ki je takoj po odhodu novinarske ekipe obiskal njun dom.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.