Revija Story poroča, da je bivša ravnateljica nepremičninsko zelo bogata, saj ima v lasti tri hiše, vilo na morju in kapelico. Prva hiša stoji v Grosupljem, kamor sta se vselila z možem Andrejem deset let po poroki. Po tem, ko sta uspešno diplomirala, sta začela razmišljati še o vili na morju, kamor bi lahko zahajala. Kupila sta parcelo v Savudriji ter gradila počasi, saj je bil pritok denarja še vedno malce oslabel. Tako je nastala vila Geli, ki jo poleti oddajata v najem turistom, vse druge mesece pa v njej gostita svoje prijatelje.

Ob vili je nastala tudi hiša dvojček, ki še sicer ni vseljiva, vendar bodo kmalu poskrbeli tudi za to. Čeprav tudi z možem Andrejem z veseljem priskočita na pomoč, je še vedno mladostna Angelca priznala, da v dvojček najbolj vlaga njun sin Andrej in želi si, da bi to hišo nekoč dobila njena vnuka Ana in Tine.

Tretja hiša pa stoji v vasici Blečji vrh nad Grosupljem, ki je Angelčin rodni kraj. Tam je trenutno nastanjena njena hčerka Barbara, ki s partnerjem prav tako gradi svojo hišo. Blizu nje stoji tudi kapelica, ki jo je dala zgraditi po tem, ko je njen mož prebolel infarkt.


Zadnje novičke

Prejšnji članekHitrih 5 z Ericom Prydzom
Naslednji članekFOTO: Kakšen je Tom iz Tokia Hotela v elegantni obleki?!