Naš najboljši hokejist je danes svoje dekle Ines Dominc, s katero je že osem let, popeljal pred oltar na Gradu Otočec na Dolenjskem. Par je poroko napovedal že pred tedni, več podrobnosti o svojem zasebnem življenju pa Anže z javnostjo ni želel deliti.

Na skrbno varovani poroki je bilo veliko svatov, med njimi športniki, podjetniki, točnih imen pa zaradi precej tajne poroke in povabil, ni znanih. Poroke se je udeležil tudi Anžetov dober prijatelj in hollywoodski igralec Matthew Perry, ki je v Sloveniji že od nedelje, že v torek pa smo zasledili, da sta v Ljubljano priletela tudi Kopitarjev soigralec pri LA Kingsih, Keaton Ellerby in njegovo dekle, ki je na Twitterju zapisalo, kako prelepa je naša dežela. Zdaj torej vemo, zakaj sta k nam pravzaprav prišla.

Povabljenih je bilo tudi veliko hokejistov, med njimi Žiga Pavlin in Rok Tičar, videti je bilo tudi pevca skupine Siddharta, Tomija Megliča s partnerko Manco,…

Nevesta Ines je nosila klasično dolgo belo obleko z vlečko in pajčolanom, Anže pa se je odel v elegantno črno obleko z metuljčkom. Par si je zvestobo obljubil pred dobro uro, na prostem pod belim šotorom pred gradom, da pa ne bi bilo vse tako popolno, je zbranim malo ponagajal dež.

Na Otočcu že poteka poročno slavje, ki pa bo zagotovo trajalo do jutranjih ur. Svatje so tja namreč prispeli s kovčki in z avtobusom tako, da bodo tam verjetno tudi prespali. Znano je, da bo zbrane zabavala skupina Čuki.

Iskrene čestitke mladoporočencema tudi v imenu našega portala. Kljub temu, da par s Kopitarjevo družino že nekaj let živi v Los Angelesu, je lepo, da sta si zvestobo obljubila v naši deželi – tu, kjer se je pravzaprav njuna ljubezenska zgodba tudi pričela…


Zadnje novičke

Prejšnji članekHugh Jackmana je posesalo v drug svet
Naslednji članekFoto! Vanessa Hudgens: Novo pričesko ima!