Največji resničnostni šov vseh časov že v prvi oddaji, obeta številna presenečenja. Premierno bodo razkriti slavni stanovalci, pronicljivi komentatorji brez dlake na jeziku, popolnoma prenovljena hiša, pravljična nagrada in še mnogo več!

Najbolj kontroverzen šov vseh časov bo tokrat trajal 70 dni. Gledalci ga bodo lahko spremljali na POP TV vse dni v tednu (prvi teden v ponedeljek oddaje ne bo na sporedu); ob ponedeljkih ob 20:55, od torka do nedelje pa ob 20:00. Pravila igre ostajajo enaka. 10 stanovalcev se bo 10 tednov prepustilo dogajanju za stenami hiše Big Brother. Vsak teden bo slavne čakala nova naloga, in vsak teden bo eden izmed njih moral zapustiti hišo.
V ponedeljkovih oddajah bo potekalo Big Brother zaslišanje in na vrsto bodo prišli prav gledalci. Slavnim bodo lahko zastavljali vprašanja, nato pa bodo sledile nominacije. Od torka pa vse do konca nedeljske studijske oddaje bodo gledalci lahko glasovali, kdo od stanovalcev si ne zasluži več bivanja v hiši. Nedeljske oddaje, ki bodo potekale z Nino Osenar v živo iz studia POP TV, bodo ponudile vse zanimivosti tedna, za enega od stanovalcev pa bodo pomenile izselitev.

»Glede na začetek prve oddaje si resnično želim v prvih 15 minutah ostati v enem kosu. Pridružite se mi v Big Brother pravljici, pa boste videli,« je povedala voditeljica Nina Osenar.


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Kate Beckinsale naokoli v ogromnih spodnjicah iz viktorijanskih časov
Naslednji članekDvojčka pri 42. letih: Celine Dion pokazala nosečniški trebuh!