Pred kratkim smo poročali, da naj bi ljubljanski župan Zoran Jankovič projekt bogato podprl, saj naj bi voditeljima daroval več kot 20 tisoč eurov. V reviji Nova pa so naleteli na informacijo, da naj bi bila vsota še precej višja in sicer kar 50 tisoč eurov. Bizovičar in Zrnec pa sta se ob tem le grenko nasmehnila in govorice zanikala, saj menda od župana nista prejela čisto nič denarne pomoči.

Kljub visokim stroškom spektakla, menda že trava na stadionu dosega vrtoglavo ceno več milijonov, pa fanta upata, da jima bo uspelo zbrati dovolj denarja in zadevo izpeljati tako kot načrtujeta. Jurij je malo v šali in malo zares še dodal, da so dobrodošli kakršnikoli prostovoljni prispevki za njun projekt.

Sicer pa: imate ža karto za glasbeno-gledališki spektakel na novem stadionu v Stožicah, ki sta ga Lado in Jurij poimenovala Notpadu lajv?

»Notpadu lajv?!« je nova, večja različica, živa različica oddaje »As ti tut not padu?!«, ki se bo zgodila na novem stadionu Stožice, 18.9.2010.

Pred večernim šovom bo skozi dan na prizorišču festivala za zabavo poskrbel glavni oder z glasbenim programom, piknik prostor za družine z uličnimi umetniki, številne športne dejavnosti, dobrodelni kotiček in vsebine za otroke.

Dogodek je zasnovan kot največja gledališka predstava, ki se je kadarkoli zgodila v Sloveniji. Gre za nadgradnjo popularne televizijske oddaje “As ti tud not padu?!”, po vzoru komikov, ki so se po nekem obdobju pojavljanja na televizijskem mediju odločili svoje delo pretvoriti v uspešne predstave v živo.

Predstava temelji na skečih, glasbenih in “show” točkah in ne na pogovoru z gosti. Zaradi veličine dogodka, bo izvedbena ekipa in igralska zasedba okrepljena, ravno tako pa bodo sodelujoči gostje samo najboljši posamezniki.

KUP KARTO. NE, RESNO. KUP KARTO!


 


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE: Seznam zmagovalcev na Teen Choice Awards!
Naslednji članekŠOK Victoria Beckham preživela letalsko grozoto