Pred približno dvema letoma je posnetek na svojem portalu objavil novinar Bojan Požar. Čepinova se je ustrašila za svoje dobro ime in proti njemu vložila tožbo na Okrožnem sodišču v Ljubljani zaradi kaznivega dejanja zoper čast in dobro ime. 

Po poročanju Slovenskih novic, je Čepinova tožbo dobila že aprila lani, zdaj pa je postala pravnomočna. Požar mora Čepinovi odšteti 7500 evrov.

Požar kljub odločitvi sodišča namerava vložiti zahtevo za varstvo zakonitosti in je pripravljen iti celo na ustavno in evropsko sodišče. Sodbo je označil za absurdno, saj naj bi bilo v njej zapisano, da je na posnetku vidno, kako Čepinova masira direktorja, da je plačal, da sta se zmenila za nove ure ter da je uporabila besedo klient. Požar je prepričan, da gre za primer prikrite prostitucije in da je kot novinar opravljal svojo dolžnost. Dodal je še, da se drugod po Evropi podobne sodbe skoraj vedno končajo v korist novinarjev.

Čepinova je z razpletom zadovoljna in pravi, da "pravica na koncu vedno zmaga in da kar daš v življenju, to dobiš". Mar to pomeni, da lahko Čepinova pričakuje erotično masažo izpod rok Marjana Mačka?


Zadnje novičke

Prejšnji članekUAU! Čudovit nastop Bethany Mota in Janel Parrish
Naslednji članekTaylor Swift: Tožijo jo, ker je diva!