Kot je verjetno znano, se bosta izvajalec in pesem zbirala posamezno, zmagovalec pa bo imel možnost nastopiti na velikem izboru za pesem Evrovizije v Azerbajdžanu. Prišlo nam je na ušesa, da se za veliko zmago potegujeta tako April, ki je letos pristala na nehvaležnem drugem mestu, kot lanska zmagovalka šova Slovenija ima talent, Lina Kuduzovič. Katera od njiju nas bo zastopala?

Revija Lea pravi, da nobena. Tako April kot Lina ne izpolnjujeta pogojev za nastop na Misiji. April je povedala, da ji za enkrat to preprečuje pogodba, vendar se je zdi prav tako prav, da da možnost še nekomu, ki morda še ni tako uveljavljen in bi si vseeno rad utrl potna slovensko ali pa morda tudi tujo sceno. Prav tako se ji zdi letošnji izbor bolj pošten, saj so do sedaj lahko nastopali samo tisti, ki so si pesem in izvajanje lahko privoščili z nekaj tisoč evri. Morda pa bo letos dobil priložnost neko, ki ima malo manj denarja in veliko več talenta, kot smo imeli možnost videti na prejšnjih izborih.

Line pa letos še ne bomo imeli možnosti videti, ker jo do spodnje dovoljene meje za nastop na Evroviziji loči še dobrih sedem let. Pravila namreč jasno določajo, da mora biti izvajalec star najmanj 16 let. Ker pa Slovenija ne sodeluje na Junior izboru, bomo res morali počakati še nekaj časa, da na velik odrih slišimo njen čarobni glas, s katerim nas je očarala.


Zadnje novičke

Prejšnji članekFoto Skromna Angelina Jolie obula balerinke Šerbedžijeve hčerke
Naslednji članekJustin Bieber: Kupil si je nov avto!