Tokrat je posnel videospot za uvodno pesem iz novega albuma ‘Kristalno jasno‘, ki bo na policah septembra letos.

Mladi Challe, ki je konec maja praznoval 22. rojstni dan, je vedno brez dlake na jeziku. Znan je predvsem po svojem edinstvenem stilu in različnih ritmih kot so: ‘Nočm it domov‘, ‘Midva‘, ‘To je to‘, ‘Do konca‘, ‘Borba‘, ‘Kensl’ in ‘Sam moja‘. Sam pravi, da bo album posebna mešanica novih pesmi, kjer se bo našlo za vsakega nekaj.

”Verjamem da so moji poslušalci in poslušalke že malo neučakani, saj že dolgo dokončujem ta album in prestavljam datume izida. Ne glede na vse, se v studiu trudimo po svojih najboljših močeh, saj si želimo da bo vse zvenelo tako kot je treba in da bo izdelek zelo kvaliteten. Sem kar sem, glasba je moje življenje in album Kristalno jasno predstavlja mojo zgodbo.”

Dvominutni videospot so snemali le en dan, na dveh različnih lokacijah v Ljubljani. Za celotno produkcijo je poskrbel Božo Proda Kšn G, pesem pa je produciral mladi producent iz Velenja, GIMI Productions. V videospotu je nastopil tudi mojster borilnih veščin Alen Mešanović, ki je raperjev najboljši prijatelj in osebni trener.

 
Challe Salle, ki je predvsem priljubljen pri puncah, pa na svojem Facebooku kdaj podeli tudi strasten poljubček!

Zadnje novičke

Prejšnji članekJustin Bieber: Channing Tatum je zaskrbljen zanj!
Naslednji članekFoto: Joe Jonas: Sedaj je obritoglavec!