Deli
Facebook

Lepa manekenka Daša Hrvatič je trdno prepričana, da so tudi negativne izkušnje, ki jih je doživela v zakonu s poslovnežem Rajkom Hrvatičem, za nekaj dobre. Če ne drugega, so se ji v tem času prioritete povsem spremenile. Njeno življenje ima nov smisel, postala je bolj samostojna, odločna in nekatere stvari, ki so jo nekoč močno prizadele, ji več ne pridejo do živega.

Daša, ki bo svoj priimek kmalu spremenila nazaj v Podržaj, nikoli ni načrtovala tako zgodnje poroke in materinstva, a kljub vsemu poudarja, da prav ničesar ne obžaluje. Nekaj težav je imela, kot je izpostavila v intervjuju reviji Story, predvsem s 'prijatelji' ki so pogosto bili vir informacij o tem, kaj se dogaja v njenem zasebnem življenju.

»Nekaterim je bilo pomembno samo to, da so se pokazali v moji družbi, da so se z menoj pojavili na kakšni prireditvi,« je povedala Daša, ki se zdaj ponovno drži prijateljic in prijateljev, ki jih ima že od prej.

Lepotica ni pozabila zanikati govoric, da ji Rajko plačuje za molk o njunem zakonu. Za to se je, kot poudarja, odločila sama, saj ne vidi razloga, zakaj bi težave v zasebnem življenju delila s širšo javnostjo.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.