Mlada zaljubljenca, ki sta svoje razmerje kar dve leti uspešno skrivala pred javnostjo, sta se spoznala na socialnem omrežju Facebook, zato v šali zelo rada poudarita, da gre pri njiju za 'ljubezen na prvi klik'.
 
»Dvoletno zvezo nisva nikoli skrivala, nisva pa se namerno izpostavljala na javnih dogodkih in nastavljala fotografom. Ne hrepeniva po medijski izpostavljenosti, drug drugemu stojiva ob strani pri karieri in se res pretirano ne obremenjujeva, če nisva v središču pozornosti,« je njuno razmerje komentiral Dennis.
 
Ker sta oba močno zaposlena, je povsem razumljivo, da se jima urniki pogosto križajo, a jih kljub temu ne poskušata spreminjati. »Vsako jutro si poveva, kakšni so najini načrti za tekoči dan, in poiščeva čas, ki ga lahko preživiva skupaj,« je usklajevanje skupnih trenutkov opisala Eva.
 
Par kljub mladosti resno razmišlja o skupni prihodnosti, v kateri se vidita tudi v vlogi staršev. »O tem se veliko pogovarjava in upava, da bo kmalu prišel čas, ko se ne bo več vrtelo vse okoli naju, temveč naše male družinice,« je reviji Story zaupal Dennis, ki si ga njegova Eva že predstavlja kot odličnega očeta.
 


Zadnje novičke

Prejšnji članekLiam iz 1D: Skoraj je prenehal s petjem!
Naslednji članekMiley Cyrus: Odstopila iz serije o Bonnie in Clydeu!