S skladbo Vrti se v ritmu, ki jo predstavlja kot svoj novi single in katero sta spisala Rok Golob in Katarina Habe, je navdušila občinstvo in tako osvojila še ta laskavi naslov.

Resnici na ljubo pa je Eva imela prav to skladbo pripravljeno že več kot leto dni. Kot zanimivost lahko povemo, da skladba ni bila sprejeta lansko leto na festival Melodije morja in sonca, na letošnjo Popevko pa je bila sprejeta kot rezerva! Zato je zmaga še toliko slajša, saj je potrditev, da Roka, Katarine in Eve občutek ni varal.

"Že ko sem to pesem slišala prvič, sem vedela, da ima neverjetno moč in energijo, ljudem pa bo všeč zaradi spevne melodije in pozitivnega besedila. Je spevna in obenem vokalno zelo zahtevna," pravi Eva, ki z avtorjem skladbe, Rokom Golobom, sodeluje že dobrih 6 let. 

"Ko je Rok ustvaril to skladbo, sem bila prepričana, da bo publiki všeč, tudi zato, ker so jo tudi otroci želeli ves čas poslušati in plesati zraven – to pa je običajno pomemben znak, ki ga ne gre spregledati," pa je povedala Katarina Habe.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE! Manca Špik: Za vse ima globoko sporočilo …
Naslednji članekMiley Cyrus: Razkrivamo pesmi na albumu, ki govorijo o Liamu!