Deli
Koncept tokratnega sklopa fotografij je preplet delčka bogate slovenske dediščine in mode. Postavni finalisti in prekaljeni ustvarjalci fotografij so se namreč odpravili v okolico znamenitega samostana Žička kartuzija. Za primeren videz, ki se je zlil s čarobno okolico, pa so poskrbeli trije študenti oblikovanja tekstilij in oblačil: Vasja Lasić, Barbara Krmelj in Jakob Jurkošek.

Povsem modne fotografije je tudi tokrat ustvarila fotografinja Ana Gregorič: »Imeli smo srečo, saj nam je nekoliko bolj kislo vreme šlo na roke. Želela sem prikazati nekoliko bolj temačno atmosfero in brez primernega vremena bi to težko dosegli. Fotografirali smo en dan, fantje pa so imeli precej težko nalogo, saj so se morali vživeti v zelo samozavestne in samosvoje vloge. S tem smo jih postavili na preizkušnjo in nekateri so se resnično dobro izkazali.«

Pod stylinge se je podpisala priznana stilistka Maja Lazar. Za masko je poskrbela umetnica ličenja Barbara Fartek iz kozmetične hiše MUD, za  pričeske pa Dubravka Guć iz frizerskega salona Dube. 

Na uradni Facebook strani misterslovenia.com pa že poteka glasovanje finalistov. Kandidat z največ všečki ali lajki bo na finalnem dogodku neposredno uvrščen v super-finale. Glasovanje traja do finalne prireditve, ki bo 12. junija v Klubu Cirkus v Ljubljani. Takrat bo znan mister Slovenije 2013, ki bo našo deželo zastopal na svetovnem lepotnem izboru Mister International 2013, v Indoneziji.

Vroče lepotce si lahko ogledate v galeriji (po vrsti si sledijo: BLAŽ BRUDAR, BLAŽ ZAPLOTNIK, GORAN JOCKOVIĆ, JAN KOZINA, JURE RUGANI, MATIJA DUŠAK, MIHAEL ŠKAFAR, NASER BEĆIRI, NEJC ZAGER in SIMON ŠIMEK).

loading ...

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.