Mark Salling se sooča z resnimi obtožbami bivšega dekleta, ki ga toži zaradi posilstva.

Zvezdnik 'Gleeja' je v nedeljo na podelitvah nagrad Screen Actors Guild privolil v intervju in spregovoril o nič kaj zavidljivem položaju, v katerem se je znašel. In česa natančno ga Roxanne Gorzela dolži?

Trdi, da jo je prisilil v seks brez uporabe kondoma, kasneje jo je močno zgrabil in potisnil ob tla, ob čemer je utrpela udarec v glavo. Mark je o tem povedal:

»Veliko slišimo o lažnih tožbah, vendar dokler se ne zgodi tebi, ne vemo, kaj to stori ne le tebi, ampak tudi tvoji družini. Želiš, da se sodni postopek čim prej zaključi, vendar je potreben čas. Želim priložnost, da se branim in se tudi bom!«

30-letni igralec se tokrat prvič srečuje s takšnimi obtožbami in se z njimi spoprijema po svojih najboljših močeh.

»Sproti se učiš, kako najprej. Vendar kot zmeraj poskušaš ostati pozitiven in računaš na ljudi, ki te poznajo in te imajo radi,« je dodal.

V obtožbi, ki jo je Roxane vložila v začetku meseca še ta navaja, da je bilo Sallingovo vedenje namerno, škodoželjno in ogabno. Povzročilo ji je velike psihične in mentalne stiske, strah, tesnobo, ponižanje in trpljenje.

Kot Mark sam, vse obtožba zanika tudi njegov predstavnik za stike z javnostjo, ki je o tem dodal: »V tem ni niti kančka resnice. To je samo primer dekleta, ki si želi svojih pet minut slave ter uspeha na televiziji. Nimamo nadaljnjih komentarjev."

Tudi ti verjameš, da je Mark nedolžen?


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Srečko Katanec navdušen nad porno filmčkom Severine
Naslednji članekOjoj!Zgubana in anoreksična Donatella Versace pokazala povešene joške