Po sobotni zmagi je Goran Dragić včeraj na Twitterju zapisal: "Najboljši občutek je, ko se zbudiš dan po zmagi. Verjamem, da lahko letim." Zoran Dragič pa se je veselil še ene zmage in dodal, da brez navijačev tega ne bi bilo.

Z bratoma Dragić zvesto navijata tudi njegova starša, za 24ur.com pa je oče, Marinko Dragić, zaupal, da ko sta po tekmi z ženo prišla na avtobus, je cel avtobus vpil Dragić, Dragić,… "Hvala bogu, da so zdržali do konca in zmagali," je še povedal o tekmi z Grčijo. Mama, Mojca Dragić, pa je zaupala, da bo tale teden kar težak: "Močnejše tekme so, bolj si nervozen, bolj napet, bojiš se za otroke."

Starša Dragić sta še dodala, da živita za svoja dva sinova in za celotno reprezentanco. "Zadnje čase sem dobil vprašanja, zakaj nimam še dva, tri sinove. Takrat so bili težki časi, žena je ostala brez službe, živeli smo v majhnem stanovanju, delal sem dve službi …"

Drugače pa Goran s svojo ženo Majo, s katero se je poročil le malo pred pričetkom evropskega prvenstva, novembra pričakuje še naraščaj. Za brata Dragić bo letošnje leto vsekakor nepozabno …

 

loading ...


Zadnje novičke

Prejšnji članekKaty Perry: Je res mučila živali?
Naslednji članekObleci se kot Lucy Hale