Bine Volčič je v finale šova poslal Valerija in Marka in s tem šokiral mnoge gledalce. Pisali smo že, da sta bila najbolj priljubljena Valerio in Anže, o Marku pa se je govorilo manj.

Anže, ki je bil verjetno prav tako presenečen, je na Facebooku zapisal: "Za mano je 12 čudovitih tednov, pridobil sem veliko izkušenj in spoznal dobre prijatelje. Stojim za svojimi dejanji, sem kakršen sem in veliko mi pomeni vsa vaša podpora. Vsak konec je težak, ampak ko se ena vrata zaprejo, se nova odprejo. Sedaj pa se vračam nazaj med moje ljudi, ki me imajo radi in že dolgo čakajo name. HVALA ŠE ENKRAT VSEM!!!"

Mnogi Binetu očitajo, da njegova poteza ni logična, čeprav je odločitev pojasnil z besedami, da je pri Anžetu pogrešal stabilnost, saj ravno to kuharja loči od dobrega šefa.

Nekateri POP Tv-ju celo očitajo podkupljivost in goljufijo. "Pa tudi Bine, ter Igor in Uroš so si močno omajali ugled v javnosti (pa mislim da bo tud mednarodna kulinarična srenja kmalu izvedela za njihova dejanja v tem showu)," se glasi ena od kritik. Kaj je tu res in kaj ne?

loading...

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite komenetar
Vpišite svoje ime