Že začetki Anžeta in Ines so bili težki…

Revija Lea poroča, da sta se spoznala pred skoraj desetimi leti, v Mariboru, kjer je Anže igral na svetovnem hokejskem prvenstvu do 18 let. Ines pa Anžeta ni spoznala na tribuni, ampak ji je srečanje s svojim možem, zagotovo prinesla usoda. V sklopu turistične šole je pomagala pri koordinaciji reprezentanc in nadzorovala francosko ekipo. Anžeta je spoznala na zaključni zabavi.

Ljubezen na daljavo…

Z Anžetom sta navezala stik, si pošiljala sporočila preko telefona in se zelo redko videla, saj je takrat on živel na Švedskem in v Slovenijo prihajal le na tekme. Anže je namreč že pri 16-ih zapustil dom, dve leti živel v malem mestecu na Švedskem, nato pa se že odpravil v ZDA. Za njim se je potem počasi odpravila še njegova družina, Ines pa je tja dolgo prihajala le na obisk, zato je bila njuna zveza ponovno na veliki preizkušnji. Po letu 2008 ko se je Kopitar preselil v ZDA, sta tako začela prestajati najhujše obdobje, pred približno dvema letoma pa se jima je začelo lepše, saj se je v ZDA preselila tudi Ines.

Zlobni jeziki in vztrajne tekmice

Je pa Kopitar, ki igra pri LA Kingsih, v ZDA precej zaželen in ima veliko oboževalk, ki pa Ines niso marale in so jo želele izriniti iz njegovega objema, saj so hrepenele po slavi in bogastvu. Zlobni jeziki so tudi ves čas namigovali na njegovo nezvestobo. Ines ima z mediji in javnostjo v Ameriki slabe izkušnje, saj je bilo o njej napisanega že marsikaj grdega in morda je tudi to razlog, da se par izogiba vsem medijskim stikom.

Lepši časi…

Ljubezen je torej zmagala, pot do oltarja pa za oba ni bila lahka. Ampak saj veste, kaj pravijo – kar je namenjeno, bo vedno našlo pot… Danes, ko sta mož in žena pa se že veselita nove in resnejše vloge: starševstva.
 


Zadnje novičke

Prejšnji članekOpa! Naomi Watts: Spet noseča?
Naslednji članekHarry iz 1D: Ke$ha hoče, da jo razdeviči!