Deli

Iva Krajnc, sicer igralka MGL, je del izjemnih projektov, zato ne preseneča, da ima svojo službo zelo rada, obenem pa je ta tudi način njenega življenja. Lepa Iva se neznansko zabava ob vsakodnevnem srečanju z osebami, ki nastajajo v predstavah. »To so moji ljudje, so del mene. Vsak večer, ko igram drugo predstavo, je srečanje s prijateljicami, ki so v tebi, prav zabavno,« je reviji Story zaupala igralka.
 
No, čeprav igralka rada izpostavi, da nima prav veliko stika z zunanjim svetom, je potrebno poudariti, je poleti končala snemanje filma v nemškem jeziku, kjer se je odlično ujela z igralcem Torstenom Vogesom, s katerim sta kar prek Skypea pilila dialoge v nemškem jeziku, tu pa je seveda tudi srečna ljubezenska zveza s kreativnim direktorjem Pristopa Aljošo Bagolo.
 
Ker Iva šteje 33 pomladi, ji okolica in družina pogosto postavlja vprašanja povezana z naraščajem, kar pa igralki sploh ni všeč. »To mi gre na živce, kar bo, pač bo. Ker otrok še nimam, še ne pomeni, da nisem človek. Ne bi marala, da bi se življenje vrtelo okoli mojega podmladka, ampak okoli vsega,« ima Iva ob podobnih vprašanjih zelo jasno stališče.
 

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.